Biathlon

i Mullerup Skytteforening


Biathlon

kombinerer

motion og skydning

Smukke omgivelser

Få pulsen op

Mullerup Skytteforenings anlæg ligger smukt placeret på Omfartsvejen 5 i Gørlev. Der er masser af stier rundt i området – perfekt til gåture, løb og mountainbike.

De deltagende personer skifter mellem at skyde og løbe en kort/lang tur i skoven.

På den måde får de pulsen op og det kræver endnu mere af deres koncentration at ramme skiverne.

Fra april til september forlader vi den indendørs 15-meter bane, går ud på 50-meter banen og bruger området til biathlon.

De synes det er sjovt og anderledes og elsker udfordringen.

Sommerbiathlon

Vi tilbyder træning i Sommerbiathlon. Den oprindelige disciplin er skiskydning, og er en vintersport.

I Danmark, hvor det kniber med sneen til at dyrke disciplinen, har DDS valgt at tage udgangspunkt i skiskytternes sommerdisciplin og DDS har "kopieret" den tyske udgave af sommerbiathlon til Danmark.

Dermed har DDS gjort det til en officiel disciplin, hvor skytterne har mulighed for konkurrenceplaceringer og rangliste.

For dem der kunne tænke sig at kende noget mere til denne disciplin, har vi lagt et link, hvor i kan finde flere svar på denne sport.

Vi gør opmærksomt på at der ikke løbes med våben, men at disse forbliver på banerne under opsyn.

Læs mere om sommerbiathlon her!

Vi tilbyder Biathlon hver tirsdag.

For dem der både kan li' at løbe og skyde. Dette giver den absolutte mulighed for at kombiner en koncentrationsport med fysisk udfoldelse. "kan du få pulsen ned efter 1.5 km løb ?", hvis du ikke lige kan svare på dette spørgsmål, kan vi som skytteforening hjælpe dig på vej. Kom og deltag, det koster ikke noget at prøve og der stilles ingen krav til kondition.

Skulle det falde interessant, vil vi som hjælpetrænere i skytteforeningen, finde et træningsprogram i samarbejde med dig, der kan give dig den udfordring og støtte der skal til, for at fremme dine mål.

GRATIS PRØVETIME