Præmiehøst i weekenden

Ja årstiden er ikke lige til høst , men klubben havde dygtige skytter afsted til Eley-Cup i Korsør Skytteforening,

og man må sige at de høstede medaljer både på pistol og riffel.

Allan blev nr 2 på standardpistol og Louise tog 1. pladsen på både luftpistol og standardpistol.

Torben skød sig til 2. pladsen på standard og 3. pladsen på luftpistol , Rasmus løb med 1. pladsen på standardpistol.

På riffelsiden blev Maria nr 1 og Sussi blev nr 2 og også nr 3 på luftriffel i Åben klasse.

Peter tog sejren i juniorklassen som nr 1 i både luft og kaliber riffel, Ida blev nr 2 i BK1.

Rasmus og Sussi var også til Storstrøms stævne og der blev Rasmus nr 2 på standardpistol og Sussi blev også nr 2

og snuppede 1. pladsen på luftpistol.

Så det blev til 15 medaljer til vores dygtige skytter. tillykke til dem.

De andre klubber begynder at ryste i bukserne når vi kommer ud til stævner, og henter præmierne.

Udskriv   Email