DM 2020

dm2020

2020 Præmieskydning Mullerup

Præmieskydning i Mullerup Skytteforening.

Deltagelsen for skytter fredag og lørdag var ok, der imod knip det med fremmøde søndag.

Men vi takker, for det brede felt af skytter, der mødte op og som kan ses på resultat listen.

Klik på billedet for link til resultatlisten, eller klik her.

Anmærkning 2020 02 08 145013

Håber alle har nydt deres ophold i foreningen og  de faciliteter vi kunne stille til rådighed.

Og en stor tak til alle de frivillige i foreningen, der deltog som skytter og hjælpere.

Bestyrelsen.

Præmiehøst i weekenden

Ja årstiden er ikke lige til høst , men klubben havde dygtige skytter afsted til Eley-Cup i Korsør Skytteforening,

og man må sige at de høstede medaljer både på pistol og riffel.

Allan blev nr 2 på standardpistol og Louise tog 1. pladsen på både luftpistol og standardpistol.

Torben skød sig til 2. pladsen på standard og 3. pladsen på luftpistol , Rasmus løb med 1. pladsen på standardpistol.

På riffelsiden blev Maria nr 1 og Sussi blev nr 2 og også nr 3 på luftriffel i Åben klasse.

Peter tog sejren i juniorklassen som nr 1 i både luft og kaliber riffel, Ida blev nr 2 i BK1.

Rasmus og Sussi var også til Storstrøms stævne og der blev Rasmus nr 2 på standardpistol og Sussi blev også nr 2

og snuppede 1. pladsen på luftpistol.

Så det blev til 15 medaljer til vores dygtige skytter. tillykke til dem.

De andre klubber begynder at ryste i bukserne når vi kommer ud til stævner, og henter præmierne.

Landsdels-mesterskaber i Sorø

Her i weekenden 24. og 25. august havde klubben både pistol og riffelskytter til LDM i Søskoven i Sorø, og der blev høstet guldmedaljer og flotte placeringer.

BK2 på 50 mtr skød Ida Andersen sig til en 4. plads ud af 14 med 394/17.

BK3 på 50 mtr Skød Anton Andersen sig til en 8. plads med 368/7 og Mathias Wilson lukkede klassen som nr 10 med 355/2

J2 på 50 mtr der skød Peter Andersen sig ind på 4. pladsen af 12 med 391/13

VÅ2 på 50 mtr skød Steen Sønderby sig til en 4. pladsen med 392/11 og Daniel Wilson kom på 8. pladsen med 384/9 , Sussi Andersen blev nr 10 med 363/2 og Nigel Wilson lukkede klassen som nr 11 med 345/6.

5-5-2019 IR-biatlon

IR-biatlon 5/5-2019. TV2 øst-løbet i Ringsted.

Vi havde 2 skytter med Peter og Ida.

Der var lidt knas med opstarten men Peter og Ida gav den gas og synes at det var meget sjovt og deltage.

Resultatet på samlet lang rute blev Peter nr 1 og Ida blev nr 5.

De havde ikke fået nok så løb også det korte løb. Og der blev Peter nr 3 og ida nr 6. Ifølge nettet. Men Peter løb sig ind som nummer 1, men der er lidt bøvl med listen 😉

Men det er helt ligegyldigt de havde det sjovt.

IR biatlon

2019 sommerafslutning

Sommer afslutning 27/6.

Dejligt og se så mange skytter og familie komme og skyde lidt på nogle Bingo skriver.

Det var ikke det nemmeste og se den hvide skive derude, men mange skød super gode resultater.

Mange tak til senior Wilson for drikkelse.

Og mange tak til Mette Trane fra Gørlev legetøj for de fine gavekort til vores børne skytter.

Er sikker på at de snart kommer og bruger dem hos dig. 😉

Vi er tilbage igen d 6/8. Rigtig god sommer.

Sommerferieafslutning2019

LDM hanebjerg skyttecenter

Landsdelsmesterskab i pistol terræn i hanebjerg skyttecenter. 5/5-2019.

4 pistol skytter var afsted. Allan, Torben, Louise og Sussi.

Vi havde Peter (riffel skytte) med da han gerne ville se hvad det var for noget 😉

Hans var igen med som fotomand.

Tak for gode billeder.

Vi skal jvf. persondataloven fortælle jer hvilke oplysninger, der samles og bruges i vores registering, her på hjemmesiden.