Skærpet sikkerhed

Nye og nuværende skytter
læs her
Politiet/Folketinget skærper sikkerheden i skytteforeninger landet rundt derfor:
Alle fra 15 år skal ansøge en SKV-6 tilladelse hos politiet for at skyde med kal.22 våben på www.borger.dk
Medmindre Du allerede har en SKV 1-SKV 2 eller SKV 3. Du skal som 15 årige og derover fremvise billed-ID for at få låne et kal.22 våben, i ansøgningsperioden.
Du har max 5 prøveskydninger, derefter skal Du indmeldes i foreningen. Vi registrere hvilken våben Du låner.
MVH Bestyrelsen

2019 sommerafslutning

Sommer afslutning 27/6.

Dejligt og se så mange skytter og familie komme og skyde lidt på nogle Bingo skriver.

Det var ikke det nemmeste og se den hvide skive derude, men mange skød super gode resultater.

Mange tak til senior Wilson for drikkelse.

Og mange tak til Mette Trane fra Gørlev legetøj for de fine gavekort til vores børne skytter.

Er sikker på at de snart kommer og bruger dem hos dig. 😉

Vi er tilbage igen d 6/8. Rigtig god sommer.

Sommerferieafslutning2019

5-5-2019 IR-biatlon

IR-biatlon 5/5-2019. TV2 øst-løbet i Ringsted.

Vi havde 2 skytter med Peter og Ida.

Der var lidt knas med opstarten men Peter og Ida gav den gas og synes at det var meget sjovt og deltage.

Resultatet på samlet lang rute blev Peter nr 1 og Ida blev nr 5.

De havde ikke fået nok så løb også det korte løb. Og der blev Peter nr 3 og ida nr 6. Ifølge nettet. Men Peter løb sig ind som nummer 1, men der er lidt bøvl med listen 😉

Men det er helt ligegyldigt de havde det sjovt.

IR biatlon

LDM hanebjerg skyttecenter

Landsdelsmesterskab i pistol terræn i hanebjerg skyttecenter. 5/5-2019.

4 pistol skytter var afsted. Allan, Torben, Louise og Sussi.

Vi havde Peter (riffel skytte) med da han gerne ville se hvad det var for noget 😉

Hans var igen med som fotomand.

Tak for gode billeder.

De forskellige baner lå fordelt på deres forskellige skydebaner og var lidt anderledes end det vi plejer.

Sussi skød 26/15 og blev nr 31, Allan skød 31/14 og blev 44, Torben skød 28/12 og blev 54 og Louise skød 27/11 og blev nr 58.

Der var 83 der skød i den klasse.

Så vi er faktisk super tilfredse når nu vi er nye i terræn verden 😉

hanebjerg skyttecenter

DM pistol og riffel voksne

Så er indendørs sæsonens DM´er overstået og for pistolernes vedkomne blev det næste til medalje til Louise på standard i V2H2, hun lå nummer 3 men endte på en flot 4. plads.

Torben blev nr 14 af 22 også i klasse V2H2, Sussi blev nr 22 af 25 i V2H1 og Allan sluttede klasse V1H2 af som nr 20.

I luftpistol blev Allan nr 16 af 19 i klasse V1H2 og Sussi blev 15 af 22 i V2H og Louise blev 21 af 22 også i V2H , Torben fik ikke gennemført mesterskabet på luft.

På riffel for de voksnes vedkommende var det første DM for Nigel og Daniel.

I VÅ3 blev Daniel nr 20 , Sussi blev nr 25 og Nigel nr 27 ud af 29 i deres klasse.

I VÅ2 blev Steen nr 47 ud af 69.

Sussi var med på Landsdelshold og de manglede kun 2 point for at være blevet nr 3 , ærgerligt.

På luftriffel blev Steen nr 39 og Sussi nr 64 ud af 64 begge i klasse VÅ2

Ja det blev ikke til nogen medaljer til os, men vi har haft nogle hyggelige ture til Vingsted.

Klubmesterskab

Tirsdag og torsdag i uge 14 holdte vi klubmesterskab der var ikke så mange fremmødte men vi fik skudt og delt præmier ud, også fra andre stævner.

For børnenes vedkommende skød Victor sig til guld med 200/13 foran Taiz som skød 200/10 og Ida med 192/6

Det var første gang Taiz skød 200 , så der var extrapræmie til ham.

Næste børnerække skød Mathias guld med 187/2 foran Claes med 180/1 og Marcell med 179/1

Anton havde BK4 for sig selv og fik guld for 196/2

I juniorklassen skød Peter guld med 196/8 foran Mads med 167/0

I voksen rækken skød Daniel guld med 198/6 foran Steen med 196/11 og Nigel med 193/5

På pistolsiden vandt Torben med 266 foran Sussi med 263 og Jørgen med 260

Peter skød alene som junior på luftpistol med 258.

Vi havde en hyggelig aften med hjemmebagt kage.

LDM og DM 2019

Landselsmesterskabet på riffel og pistol er overstået og det blev til en sølvmedalje på luft til Ida i BK3 og Bronce til Daniel i VÅ3,

Louise snuppede en bronce medalje på standardpistol.

Klubben har vundet vinterturneringen for børneskytter på 15 mtr hold, som bestod af Ida og Peter og Victor og Taiz og de blev nr 6

ud af 8 hold til LDM. Det blev en tur til DM i Vingsted hvor holdet sluttede nede på plads 28 af 33 hold.

Peter og Victor var på landsdelshold og de lå til en sølvmedalje men blev skubbet til en flot 4. plads.

Taiz blev nr 89 i BK2 til hans første DM og Ida nr 110 ud 173 ligeså i BK2 , Peter havde lidt udfordringer men er ikke helt dus

med sin nye kaliber riffel endnu, så endte på sidstepladsen i BK1.

Det er nogle dygtige børneskytter der deltager i Vingsted og klubben er stolte af Victor Bang som klarede sig så flot i BK1 med at skyde

2 x 200 point hvilket betød at han skulle i finalen om søndagen (hvad han ellers ikke lige havde planer om..) men han skød sig

til at være den 16. bedste BK1 skytte i DK med 504,6 mod 506,8 i toppen. Victor var utroligt rolig og virkede overhovedet ikke nervøs

under skydningen, rigtigt flot og godt klaret af ham og Hans Henrik som hjalp ham til DM.

Vi havde en god tur til Vingsted, og lige om hjørnet venter DM pistol og riffel for voksne mere om det.

DM riffel Holdet 2019 2

Vi skal jvf. persondataloven fortælle jer hvilke oplysninger, der samles og bruges i vores registering, her på hjemmesiden.