Hørve Biatlon promovering

Hørve Biatlon promovering juni 2013

Mullerup havde i år taget teten. i at promoverer biatlon for et bredt publikum i samarbejde med DDS. Dette skete ved Hørve Stævnet 2013 med sol og regn.

Vores frivillige fra foreningen stod last og brast med 2 vellykkede dage, og med stor interesse for sporten. Vores stand var vel besøgt og fuld af liv.

Desværre fik vi rigligt regn på 2. dagen og det satte hurtigt en stopper for en liggende sport. Men humøret var godt.

HPIM1679HPIM1682

Biathlon

Biathlon i Mullerup Skytteforening

Velkommen til Biathlon:

Vi tilbyder Biathlon hver tirsdag.

For dem der både kan li' at løbe og skyde. Dette giver den absolutte mulighed for at kombiner en koncentrationsport med fysisk udfoldelse.

Vi skal gøre jvf. persondataloven fortælle jer hvilke oplysninger der samles og bruges i vores registering her på hjemmesiden.

Logget i vores system, er sidste anvendte adgangsdato.

(almindelige person oplysninger for registering af medlemer, der ønsker mulighed for publicering af artikler her på hjemmesiden)

Når du tilmelder dig denne hjemmeside, giver du os tilladelse til overnævnte. Er du i forvejen tilmeldt kan du til et hvert tidspunkt bede om sletning.