Skærpet sikkerhed

Nye og nuværende skytter
læs her
Politiet/Folketinget skærper sikkerheden i skytteforeninger landet rundt derfor:
Alle fra 15 år skal ansøge en SKV-6 tilladelse hos politiet for at skyde med kal.22 våben på www.borger.dk
Medmindre Du allerede har en SKV 1-SKV 2 eller SKV 3. Du skal som 15 årige og derover fremvise billed-ID for at få låne et kal.22 våben, i ansøgningsperioden.
Du har max 5 prøveskydninger, derefter skal Du indmeldes i foreningen. Vi registrere hvilken våben Du låner.
MVH Bestyrelsen

Sommerbiathlon

Vi tilbyder træning i Sommerbiathlon.

Den oprindelige disciplin er skiskydning, og er en vintersport.

I Danmark, hvor det kniber med sneen til at dyrke disciplinen, har DDS valgt at tage udgangspunkt i skiskytternes sommerdisciplin og DDS har "kopieret" den tyske udgave af sommerbiatlon til Danmark.

Dermed har DDS gjort det til en officiel disciplin, hvor skytterne har mulighed for konkurrenceplaceringer og rangliste.

For dem der kunne tænke sig at kende noget mere til denne disciplin, har vi lagt et link, hvor i kan finde flere svar på denne sport.

Vi gør opmærksomt på at der ikke løbes med våben, men at disse forbliver på banerne under opsyn.

Læs mere om SommerBiathlon her.

Hørve Biatlon promovering

Hørve Biatlon promovering juni 2013

Mullerup havde i år taget teten. i at promoverer biatlon for et bredt publikum i samarbejde med DDS. Dette skete ved Hørve Stævnet 2013 med sol og regn.

Vores frivillige fra foreningen stod last og brast med 2 vellykkede dage, og med stor interesse for sporten. Vores stand var vel besøgt og fuld af liv.

Desværre fik vi rigligt regn på 2. dagen og det satte hurtigt en stopper for en liggende sport. Men humøret var godt.

HPIM1679HPIM1682

Biathlon

Biathlon i Mullerup Skytteforening

Velkommen til Biathlon:

Vi tilbyder Biathlon hver tirsdag.

For dem der både kan li' at løbe og skyde. Dette giver den absolutte mulighed for at kombiner en koncentrationsport med fysisk udfoldelse.

15nov2018

Julefrokost

For seniorskytter

Fredag d. 23/11 2018  Kl. 18:00

• Vi starter med juleskydning

• Vi skal have noget med sild, lune retter m.m.

• Uden mad og drikke duer vi ikke

• Overraskelser? ? ? ? ?

• Prisen for arrangementet er 75,-kr. pr. næse

• Man er velkommen til at tage påhæng med

• Tilmelding senest torsdag d. 15/11 på mail

• mullerupskytteforening@gmail.com eller i klubben.

• Vi glæder os til at se jer alle sammen

Mullerup Skytteforening

Vi skal jvf. persondataloven fortælle jer hvilke oplysninger, der samles og bruges i vores registering, her på hjemmesiden.

Logget i vores system, er sidste anvendte adgangsdato.

(almindelige person oplysninger for registering af medlemer, der ønsker mulighed for publicering af artikler her på hjemmesiden)

Når du tilmelder dig denne hjemmeside, giver du os tilladelse til overnævnte. Er du i forvejen tilmeldt kan du til et hvert tidspunkt bede om sletning.