2018 klubmesterskab

torsdag den 12. april
der blev uddelt præmier
om torsdagen
til både pistol og riffel
skytter.

Følgende resultater

Overnatning april 2018

Hygge med overnatning/skydning

Børne- og juniorskytter

Det sker fredag/lørdag d.13/14 april

Mullerup Skytteforening vil gerne invitere dig til en hygge/skydning og overnatning i Skyttecenteret på Omfartsvejen 5 i Gørlev. Hvis du ikke ønsker at overnatte, men bare være med i hyggen og skydningen kan du også dette

Hygge med skydning 1 html m5a1fba10

Tidspunkt: fredag 13/4 kl. 17 - lørdag 14/4 kl.11

Indhold: Skydning: forskellige skudserier, cup skydninger m.m.

Hygge med overraskelser

Uden mad duer vi ikke…. aften- og morgenmad

Du skal huske: Det gode humør

Sovepose, liggeunderlag, tandbørsten

Pris: Mullerup Skytteforening er vært.

Tilmelding: Senest torsdag d. 12. april i klubben eller på

Skyttehilsen Steen, Sussi, Kevin, Danielle og Dagmar

skyde 200 mtr for første gang

Formanden havde udfordret børneskytten Peter, til at skyde 200 mtr for første gang
og Peter var selvfølgelig med på den , flere blev spurgt og sagde ja så vi fyldte
2 biler og kørte mod Sorø.
Alle prøvede og skød godt uden at få blå mærker.

thumbnail

Billeder fra renovering 15 m bane

Renovering af 15 meter baner.

Efter en god og lang sommer, har vi fået rennoveret vores inddørsbaner (15 m) og gjort os tanker om, hvordan vi fremad rettet kan gøre forholdene bedre for vores medlemmer.

Vi har nu baner, der er lettere at vedligeholde, og som overholder de af myndighederne angivet reglementer.

Under billeder kan ses hvordan der er arbejdet på 15 mtr banen.

{lightgallery type=local path=images/oziogallery3/2013/Renovering15mtrbane previewWidth=150}Billeder fra ombygning{/lightgallery}

Vi skal jvf. persondataloven fortælle jer hvilke oplysninger, der samles og bruges i vores registering, her på hjemmesiden.

Logget i vores system, er sidste anvendte adgangsdato.

(almindelige person oplysninger for registering af medlemer, der ønsker mulighed for publicering af artikler her på hjemmesiden)

Når du tilmelder dig denne hjemmeside, giver du os tilladelse til overnævnte. Er du i forvejen tilmeldt kan du til et hvert tidspunkt bede om sletning.